Home Missie en visie

Missie en visie

Onze Missie

Wij leveren totale ontzorging van werkgevers op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

Dat doen wij door moeilijke materie begrijpelijk te maken en tot de kern van de zaak te komen. Met korte lijnen en duidelijke communicatie.

Altijd meedenken met de werkgever en het vermijden van vakjargon zijn daarbij onze sterkste punten. Een lange termijn relatie is waar wij naar streven.

Onze Visie

In een zich steeds verder terugtrekkende overheid willen we zowel een zorgeloze financiële toekomst als ook een zorgenvrij heden bieden. 

Dat doen wij door het belang van pensioen en arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen continu onder de aandacht te brengen.

Door werkgevers inzicht te geven in de risico’s en met passende oplossingen te komen kunnen deze risico’s beheersbaar blijven.

Maatschappelijk betrokken

Ook voor het welzijn van de generatie van morgen willen wij een bijdrage leveren. Onze maatschappelijke betrokkenheid laten we zien door:

  • wij steunen regelmatig maatschappelijke doelen; in 2018 als donateur van Stichting KiKa (2018.runforkikamarathon.nl); al jaren zijn wij betrokken bij de ALS Lenteloop in Bilthoven (ALSlenteloop.nl) als sponsor, vrijwilliger en deelnemer. Ook in 2020 zijn wij trotse sponsor van Team Amazing bij de Roparun 2020.
  • Ook vergeten we vrijwilligerswerk bij de lokale sportclubs niet, zoals hockeyclub Fletiomare en turnvereniging DOO/K&V.
  • Minimaal één keer per jaar leveren wij kosteloze diensten aan maatschappelijke instanties. Zo hebben wij in 2016 Omnisportvereniging Zwaluwen Utrecht 1911 geholpen met een pensioenkwestie. In 2018 heeft Stichting Wishing Well West gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Wilt u als organisatie hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.
  • Wij nemen MVO uitdrukkelijk mee in onze adviezen; denk hierbij aan duurzaam (beleggings)beleid van de pensioenuitvoerder
  • Wij bankieren bij Triodos Bank
  • Wij bezoeken onze klanten per fiets of met een elektrische auto (en soms ook per trein)

Jeroen Boers BPLA
Directeur / Consultant

“Regelmatig merk ik dat werkgevers alle wijzigingen op het gebied van pensioen en sociale voorzieningen niet meer kunnen bijhouden. Daarnaast hebben ze vaak moeite om de ingewikkelde materie aan de werknemers begrijpelijk uit te leggen. Fijn is het dan om te horen dat ze door ons uitstekend worden ontzorgd.”

T: 030 – 711 63 11
M: Stuur Jeroen een bericht

Wij zijn ons goed bewust van het belang van maatschappelijke betrokkenheid. Daarom zal dat altijd een rol spelen in onze adviezen en diensten.

Wij bieden één keer per jaar kosteloze dienstverlening aan een maatschappelijke instantie. Afhankelijk van de vraag of we u kunnen helpen, zullen we beoordelen of uw hulpvraag in aanmerking komt voor kosteloze ondersteuning.

Bent u een instantie met een maatschappelijk doel en wilt u in aanmerking komen voor onze dienstverlening?