Home Onze klanten zeggen…

Onze klanten zeggen…

We hebben een sterke klantgerichtheid en wij bieden meer dan alleen een rapport of een analyse. Wij streven ernaar om deskundig advies en ondersteuning te geven op basis van onze expertise. Door diepgaande kennis te gebruiken en te delen hebben wij vele klanten naar tevredenheid geholpen.

Rob Botman

Hoofd Administratie Brecheisen Makelaars BV, helpt mensen en bedrijven al meer dan 40 jaar aan een ideale plek, of het verkopen van hun oude.

Aan kennis, ervaring en kwaliteit hecht Brecheisen Makelaars veel waarde, zo ook van en voor onze medewerkers. Voor hen kan een goede pensioenregeling niet ontbreken. Het beheer van onze collectieve pensioenregeling is sinds 2014 onder de hoede van MKBpensioenadvies.

Deze organisatie voorziet in goede begeleiding en advies, is op de hoogte van de meest recente regels en wetgeving en staat altijd klaar voor onze medewerkers bij advies en vragen op het gebied van pensioenen, arbeidsongeschiktheid e.d.

MKBpensioenadvies voorziet in een waardevolle manier van ontzorgen, zodat wij ons kunnen richten op waar wij goed in zijn: makelen!

Pieter Ruigewaard

Partner Dexis Arbeid

MKBpensioenadvies is een prettige en vooral betrouwbare adviseur. Hij heeft oog voor details en ondersteunt goed door je te ‘ontzorgen’, zonder het helemaal van je over te nemen. Belangrijke beslissingen neem ik zelf, met advies van hem. Hij is van de details en dat ben ik veel minder. Dat is erg prettig. Omdat hij geen belangen heeft in producten en financiële partijen is hij voor mij de ideale onafhankelijke professionele adviseur voor mijn financiële planning voor de toekomst.

Eric Braams

General Manager Catalyst & Chemical Containers Europe BV

MKBpensioenadvies ondersteunt ons bedrijf al jaren met groeps- en 1:1 advies. Jeroen’s deskundigheid wordt enorm op prijs gesteld. Zijn capaciteit om met alle lagen van het bedrijf te communiceren over het belang van een goed pensioen is onmiskenbaar.

Goede terugkoppeling en advies naar het management zijn een meerwaarde voor ons bedrijf.

Annemargreet Dwarshuis

Zakelijk directeur Omdenken BV (Ja-Maar BV)

MKBpensioenadvies is ons zeer behulpzaam geweest met het helder krijgen van onze regelingen en afspraken met betrekking tot pensioenen en personeelsverzekeringen. Helder, duidelijk, snel en efficiënt. Jeroen is makkelijk benaderbaar en spreekt voor iedereen duidelijke, begrijpelijke taal. En bovenal: Jeroen ‘ontzorgt’. Fijn om mee te werken!

Tessa van der Meiden

Office Manager NewForesight Consultancy BV

MKBpensioenadvies is de veilige haven in de woelige zee van pensioenen. Sterker nog; je hoeft zelf de zee niet op. Jeroen zorgt ervoor dat we weten wat nodig is. Hij ontzorgt en denkt mee. Voor mij als Office Manager is het fijn om met een kundig en vriendelijk persoon als Jeroen te werken.

Jos Regtuit

Directeur Utilize Business Solutions BV

MKBpensioenadvies regelt het gewoon. Jeroen is duidelijk, oplossingsgericht, doortastend en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Michiel van der Schaaf

Directeur Stichting Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug en Vallei

MKBpensioenadvies is zo’n bedrijf waar iedereen blij van wordt. Ze zijn snel, deskundig en flexibel. Precies wat je als werkgever wilt en waarmee je je ontzorgd voelt. Medewerkers zijn enthousiast over de korte lijnen en het advies op maat. Op die manier draagt MKBpensioenadvies bij aan het goede werk dat onze organisatie nastreeft.

Robbert Kroes

Conceptontwikkelaar Kuseema en GoFuture

Jeroen is zeer vakkundig en betrouwbaar. Hij kan moeilijke materie eenvoudig uitleggen.