Home Beheer

Beheer

Na het salaris is pensioen de belangrijkste arbeidsvoorwaarde. Maar ook een financiële kwestie. Op beide gebieden wilt u gewoon dat het goed geregeld is. U zit niet te wachten op de onzekerheid of het allemaal wel op orde is. De afgelopen jaren zijn er veel wijzigingen in pensioenland geweest; ook in de toekomst zullen die ongetwijfeld blijven komen. Voor een werkgever is het onmogelijk om dit allemaal bij te houden. Dat betekent dat u bij wetswijzigingen belangrijke keuzes zult moeten maken. Wij zullen u hierbij ondersteunen.

Het is dan ook een verstandige keuze om pensioenbeheer en -onderhoud uit te besteden.

Wij beheren uw pensioenadministratie

Door zelf een schaduw pensioenadministratie te voeren, kunnen wij u voorzien van de actuele en relevante getallen. Daarnaast controleren we de output van de pensioenuitvoerder. Regelmatig halen we hier fouten uit en vanzelfsprekend laten we die corrigeren.

Wij zijn aanspreekpunt voor uw vragen

Pensioenuitvoerders zijn niet altijd even begrijpelijk in de communicatie. Wij spreken wel de taal van pensioen en kunnen het voor u helder uitleggen. Wijzigingen in de pensioenwetgeving kunt u vaak niet overzien. Wij begeleiden dit traject en laten in duidelijke taal zien wat dat voor u en uw werknemers betekent. Zodat u de juiste keuze kunt maken.

Wij zijn vraagbaak voor uw werknemers

Wij informeren nieuwe werknemers over het pensioen. We leggen ze de keuzes voor en helpen ze met hun vragen over waardeoverdracht. Ook als er andere zaken onduidelijk zijn kunnen ze bij ons terecht. Dan is het fijn dat u naar ons kunt verwijzen als u er zelf niet uitkomt.

Onze toegevoegde waarde

Wij kunnen de vertaalslag maken van vakjargon naar mensentaal. Zodat u en uw werknemer begrijpt waar het over gaat. En daardoor duidelijke keuzes kunt maken.

Wij nemen u de zorg van de pensioenadministratie uit handen.

Wij controleren premies en documenten en laten corrigeren daar waar nodig.

Kortom: we ontzorgen u zodat u zich kunt bezighouden met zaken waar u goed in bent.